Vår uteservering

På vår nya uteservering sitter ni på bästa läge 50 meter från domkyrkan på stans mest pulserande gata.
Kom hit på ett glas eller lite god mat.
Nytt för i år är att vi kommer att ha en sommarmeny som byts varje vecka med samma höga kvalitetstänkande som vi alltid stått för här på Klostergatan.
Vi har fantastiska viner och lika bra pilsner i kranarna och stans trevligaste service så ni kan känna er grymt trygga en kväll här.

Månadens meny

Halstrade pilgrimsmusslor, varmrökt krispigt sidfläsk, blomkålspuré & smörbakad blomkål.
Fried scallops, crispy pancetta & variation of cauliflower
-o-
Tuppbröst från Flyinge, friterad potatiskrokett, smörad tuppbuljong, savoykål & dragoncrème
Breast of rooster, potatoe croquette, battered rooster consommé, summer cabbage, estdragon cream cheese.
-o-
Vitchokladmousse, marinerade björnbär, violcrisp & kaffemaräng
White chocolate mousse, pickled black berries, violette crisp & coffee flavoured merengue
425:-

Beställ vår mat direkt här på sidan, eller varför inte ladda ner vår app för iPhone och Android så att du kan beställa på språng? Vi erbjuder avhämtning och utkörning i hela Lund!