Presentkort

Vårt presentkort

Detta är roligt att få, en present till personen som älskar mat och dryck eller varför inte till den som studerar i Lund och behöver lite skön uppmuntran… Våra vackra presentkort kommer i ett fodral som är trevligt att ge bort, dessutom har vi inget bäst-före-datum då vi inte gillar att stressa dig.

Kom in till oss så ordnar vi ett på plats eller maila oss så skickar vi det till er. Mailadressen är presentkort@klostergatan.se.

Personalbonus

Eftersom vi är stolt leverantör till Lunds kommuns personalbonus är det möjligt att utnyttja sitt presentkort på Klostergatans vin- & delikatess.

Presentkortet är giltigt till den 30 juni 2021, MEN ni kan naturligtvis köpa ett av våra egna presentkort med två års giltighetstid.

Har ni frågor, kontakta oss på info@klostergatan.se eller kika förbi oss.