I restaurangen

Vår restaurang

I vår matsal sitter ni i en härlig miljö inspirerad av de klassiska franska brasserierna med schackrutigt golv, stora välvda fönster ut mot gatan och zinkklädda bordsskivor.

Vi serverar såväl franska klassiker som svenska smaker efter säsong, allt tillagat med stor kärlek för råvaran. Våra duktiga kypare och sommelierer tar hand om er i matsalen och ger sitt yttersta för att ni ska trivas både lunch och kväll.

I baren

Kom förbi på ett gott glas vin eller en kall öl, sitt en stund eller hela kvällen, vi tar hand om er på bästa sätt. Vi har en gedigen vinlista att välja mellan, huvudsakligen fokuserad på Europa men vi plockar ofta in stjärnor från nya världen. Mycket finns dessutom på glas så det finns ofta en smak för just dig. Blir man sugen på lite mat så ordnar vi det också, antingen med småplock från tavlan eller en fem-rätters från à la carte menyn.

Vi har dessutom öppet för det mesta, från tidig lunch, vidare på eftermiddagen och till sen kväll så det finns alltid en bra anledning att kika förbi.

Lunch

Vår lunch är en klassiker i Lund. Här blir du bortskämd av grymma garconer i kockrockar och långa förkläden som är grymt duktiga på både mat och vin.

Vi serverar alltid en dagens rätt, en fräsch sallad, en välarbetad vegetarisk rätt, alltid en toast Skagen & en annan sandwich samt någon form av klassisk svensk husman som paradrätt. Vi har ju även vår fredagsspecial – stans bästa råbiff.

Take away

Vill ni hellre äta hemma eller kanske på kontoret?

Låt oss laga maten till er, vi har förutom våra bufféer och smörgåsar på cateringmenyn även det mesta från vår a´la carte till avhämtning, bara kika under respektive flik så ordnar vi med det mesta från vårt kök.

Vi kan ordna lunchen till mötet, middagen till festen eller bara fredagsmyset hemma, inget är för litet eller för stort för oss.