Takeawaymat

Take awaymat från Klostergatan

Vi har erfarenheten som krävs för att ordna företagsevent, mingelparty, middagen hemma med våra kockar och serveringspersonal och mycket annat – såväl den lilla intima bjudningen som den stora festen.  Vi skräddarsyr efter era behov. Kontakta oss för mer information så skall vi hjälpa er att göra festen minnesvärd!

Har ni egna idéer lyssnar vi med glädje till dem!

Helgmenyn för avhämtning

22-23/1.

Hämtas fredag & lördag mellan 1600-1800.

Gratinerad getosttoast med friterade valnötter, picklad svamp, ruccola, honungs- & balsamicoglaze.
-0-
Confiterat ankbröst, apelsinsky, pommes Anna, örtbakad morot
-0-
Mandelkaka med bärmousse, inkokta körsbär & mandelkrisp.

375:-

Menyn skall förbeställas, ring oss på 046-141483 eller skicka ett mail på info@klostergatan.se

Alltid på Klostergatan

Toast Skagen, Handskalade räkor i majonnäs & dill med picklad rödlök på Levainbröd
155:-

Toast Smögen, handskalade räkor i majonnäs- & dill toppat med löjrom & pepparrot på Levainbröd
195:-

Löjrom, råraka, crèmefraiche, rödlök, citron
170:-

Klassisk råbiff, Rödbeta, kapris, rödlök, créme på äggula, Dijonsenap
Halv 140 :- / Hel 225:-

Tre sorters ost med fröknäcke & marmelad
95:-/pp

Det kommer nya menyer under januari.

Kontakta oss

Välkommen med din beställning på telefon 046-14 14 83 eller info@klostergatan.se

Önskar ni tårta, bakelser, chokladtryfflar etc. till er fest så samarbetar vi med Patisseriet i Lund  som är rankat som ett av Sveriges bästa konditorier.