Stora sällskap

Larger parties.

Månadens meny / Monthly menu

Gravad torskrygg, pepparrotsgrädde, gräslöksolja, forellrom, kapris, friterad pepparrot.
Cured Cod, horseradish cream, chive oil, trout roe, caper, deep fried horseradish.

-0-

Helstekt hjortinnanlår, confiterad skogschampinjon, bakad purjolök, rotselleripuré, rödvinssås smaksatt med blåbär, örtsvängd potatis.
Deer, confit of mushroom, baked leek, root celery puree, red wine sauce with blueberry. Herb tossed potato.

-0-

Vaniljglass, nypon & citronfärskost, mandelkrisp, nyponcoulis, mandelbiskvi, brynt smörpulver.
Vanilla ice cream, rose hip & lemon cream cheese, almond biscuit, browned butter.

Meny 445:-                          Vinmeny 325:-

Man kan få två sorters ost som en mellanrätt.
You can add two pieces of cheese between main and desert.
75:-

Klostergatans meny / Menu ”Klostergatan”

Rödbetssoppa, kräm på rostad kål, friterad schalottenlök, bakad vitkål, syrad grädde.
Beetroot soup, crème on roasted cabbage, deep fried shallots, baked cabbage, sour cream.

-o-

Halstrad gös med broccolipuré, smörkokt fänkål, krondillsbeurreblanc, sparrisbroccoli & örtsvängd potatis
Seared Pike perch, broccoli puré, butter baked fennel, dild beurre blanc sauce, bellaverde & fresh potatoes.

-o-

Hallonsemifreddo, mörk chokladmousse, färska hallon, pistagekrisp, hallon & citroncoulis.
raspberry semifreddo, dark chocolate mousse, pistachio crisp raspberry & lemon coulis.

495:-