Stora sällskap

Larger parties.

 

Månadens meny / Monthly menu

Nykokt vit sparris, tartar på torsk med citron- & dragon, gräslökssmörsås, pepparrot & olivoljepressad gurka.
Fresh white aspargus, lemon- & estragonpickled cod tartar, chive beurre blanc, horseradish & cucumber.

-0-

Hängmörad oxrygg, dillcrème, citronspräckt kalvsky, bondbönor & sommarkål.
Sirloin of beef, lemon flavoured veal sauce, dild crème, summer cabbage and bean.

-0-

Citronsorbet, kokosmusse, flädermarinerade jordgubbar & youghurtmaräng.
Lemon sorbet, coconut mousse, elder flower & youghurt merengue.

Meny 435:-                          Vinmeny 325:-

Man kan få två sorters ost som en mellanrätt.
You can add two pieces of cheese between main and desert.
75:-

 

Klostergatans meny / Menu ”Klostergatan” 


Tartar på polkabeta, friterad yoghurt, picklad avocado, marinerade tomater & rostad pistagenöt
Tartar of beet, deep fried yoghurt, pickled avocado, tomatoes & roasted pistachio.

-o-

Pocherad rödtungafilé, smörstekt grön sparris, ört- & mandelcrisp, champagnevitvinssås, rättika & rädisa.
Poached sole filét, butter fried green aspargus, herb- & almond crisp, champagne sauce, radish.

-o-

Mörk chokladmousse, myntaglass, variation på hallon.
Dark chocolate mousse, mint ice cream, variation on raspberries.

495:-