Stora sällskap

Larger parties.

 

Månadens meny / Monthly menu

Krämig nässelsoppa, 63 gradigt ägg, mörkt bröd & äppelsyrad lök.
Nettle soup, egg 63 degrees, rye bread, apple pickled onions.
-0-
Urbenat skånskt tupplår, kastanj, smörad kycklingfond smaksatt med gravad citron, buntmorot, färskpotatis.
Boneless Swedish rooster leg, chestnut, battered chicken sauce flavoured with pickled lemon, spring carrot, fresh potatoes.
-0-
Tartlette fylld med brynt smörcrème, jordgubbssorbet & citruspicklade bär.
Tartelette filled with browned butter crème, strawberry sorbet, pickled berries.

Meny 445:-                          Vinmeny 325:-

Man kan få två sorters ost som en mellanrätt.
You can add two pieces of cheese between main and desert.
75:-

 

Klostergatans meny / Menu ”Klostergatan” 

 

Nykokt vit sparris, brynt smörhollandaise, örtsallad.
fresh boiled white asparagus, browned butter hollandaise, herb salad.

-o-

Halstrad Gös, blåmusselvelouté, grönärtspuré, sparrisbroccoli & färskpotatis.
Seared Pike perch, mussel velouté sauce, green pea puré, Bellaverde broccoli & fresh potatoes

-o-

Karamelliserad chokladmousse, hjortronsorbet, rostad vit choklad.
Caramelized chocolate mousse, cloudberry sorbet, white chocolate.

495:-