Meny Juni / Menu June
½ kokt Hummer, aioli smaksatt med citron & rostade dillfrö
½ Lobster, aioli flavored with lemon & roasted dill seed
-0-
Ört-& parmesangratinerad ryggbiff, marinerad aubergine, zucchini, rödvinssky, färskpotatis, bakad tomat
Parmesan gratin sirloin steak, marinated aubergine, zucchini, red wine sauce, potatoes, baked tomato
-0-
Jordgubbar marinerade i fläder-& lime, hallonsorbet, havrecrumble smaksatt med honung
Elderflower marinated strawberries, raspberry sorbet, oat crumble
625:-
Vinmeny 445:-
Två sorters ost som en mellanrätt 75:-
![](https://usercontent.one/wp/klostergatan.se/wp-content/uploads/2022/07/DSC08395web.jpg?media=1710327594)
![](https://usercontent.one/wp/klostergatan.se/wp-content/uploads/2022/07/DSC08408web-1.jpg?media=1710327594)
Klassiska menyn / The classic menu.
Kalixlöjrom, råraka, rödlök, crème fraiche.
Swedish Kalix bleak roe, hash brown, onions, sour cream.
-0-
Färsk Oxfilé, Finland, Sauce Béarnaise, pommes frites, sparrissallad med citronette
Filé mignon, French fries, sauce béarnaise, red wine sauce, seasoned salad.
-0-
Créme Brûlée
Meny 745:- inkl moms (655:- exkl moms)