Stora sällskap

Larger parties.

 

Månadens meny / Monthly menu

Fläderinkokt vit sparris, pocherat ägg, lagrad prästost, surdegskrutonger
Elderberry flavoured white asparagus, poched egg, Swedish cheese, sour dough croutons
-0-
Kalvrygg, grön sparris, dillsmaksatt färskost, sötsyrlig kalvsky, örtsvängd färskpotatis.
Sirloin of Veal, green asparagus, dild flavoured cream cheese, sweet- 6 sour veal sauce, fresh potatoes.
-0-
Rabarbersorbet, brynt smörcrème, rabarberkompott, sockerkaka, citronmaräng
Rhubarb sorbet, browned butter crème, rhubarb chutney, spunge cake, lemon merengue

Meny 445:-                          Vinmeny 325:-

Man kan få två sorters ost som en mellanrätt.
You can add two pieces of cheese between main and desert.
75:-

 

Klostergatans meny / Menu ”Klostergatan” 

 

Nykokt vit sparris, brynt smörhollandaise, örtsallad.
fresh boiled white asparagus, browned butter hollandaise, herb salad.

-o-

Halstrad Gös, blåmusselvelouté, grönärtspuré, sparrisbroccoli & färskpotatis.
Seared Pike perch, mussel velouté sauce, green pea puré, Bellaverde broccoli & fresh potatoes

-o-

Bakad chokladcrème, blåbärssorbet, honungsrostade mandlar
Baked chocolate crème, blue berry sorbet, honey roasted almonds

495:-