Stora sällskap

Larger parties.

 

Månadens meny / Monthly menu

Löjrom, råraka, rödlök, crème fraiche.
Bleak roe, hashbrown onions, sour cream.
-0-
Helstekt kalventrecote, brynt morotspuré, picklade primörbetor, rostad buntmorot & syrlig dillsky
Veal entrecote, Browned butter carrot puré, pickled beets, roasted carrots, sweet- & sour dild sauce & fresh potatoes.
-0-
Crème brulée

Meny 475:-                          Vinmeny 325:-

Man kan få två sorters ost som en mellanrätt.
You can add two pieces of cheese between main and desert.
75:-

 

Klostergatans meny / Menu ”Klostergatan” 


Smörstekta skånska kantareller på brioch med prästostmousse, silver lök, dragon.
Swedish chanterelles, brioche, cheese mousse, silver onion, tarragon.

-o-

Pocherad rödtungafilé, smörstekt buntmorot, ört- & mandelcrisp,
champagnevitvinssås, rättika & rädisa.
Poached sole filét, butter fried carrots, herb- & almond crisp, champagne sauce, radish.

-o-

Chokladbavaroise, havtornssorbet, mandel- & apelsinkrokant, rårörda havtorn.
Chocolate bavaroise, buck thorn sorbet, almond- & orange crisp, marinated buck thorn berries.

495:-