Stora sällskap

Larger parties.

Månadens meny / Monthly menu

Krämig skaldjurssoppa, akvavitsgravad röding, picklad rotselleri, dillolja, ört-& vitlökskrutonger.
Shellfish soup, cured char, pickled celeriac. Dill oil, herb-& garlic croutons
-0-
Lammytterfilé, potatiskaka smaksatt med getost, friterad jordärtskocka, örtsky & gremolatacreme.
Lamb, potato cake with goat cheese, deep fried jerusalem artichoke, herb cloud, gremolata creme.
-0-
Rosmarinsmaksatt äppelsorbet, kolasås, valnötskrisp & citronbavaroise.
apple sorbet with rosemary, caramel sauce, walnuts & lemon bavaroise.

Meny 445:-                          Vinmeny 325:-

Man kan få två sorters ost som en mellanrätt.
You can add two pieces of cheese between main and desert.
75:-

Klostergatans meny / Menu ”Klostergatan”

Jordärtskocksterrin, friterad persiljerot, tryffelsmaksatt jordärtskockspuré, sotad steklök.
Jerusalem artichoke terrine, deep fried parsnip, truffle flavoured artichoke puré, pickled yellow onion.

-o-

Halstrad fjällröding, persiljerotscrème, friterad brysselkål, örtsvängd potatis, vitvinssås med avrugarkaviar & laxrom
Seared char, parsley root puré, deep fried brussle sprouts, potato, white wine sauce with avrugar & salmon roe.

-o-

Karamelliserad bananglass, vispad hasselnötscrème & chokladcrisp.
Caramelized banana ice cream, whipped hazelnut mousse, chocolate crisp.

495:-