Stora sällskap

Larger parties.

Månadens meny / Monthly menu

Halstrad pilgrimsmussla med pesto på äpple- & hasselnötter, rotselleripuré & fänkålscrudité.
Seared scallop with apple- & hazelnut pesto, root celeriac puré & pickled fennel.
-0-
Kryddbakad hjort, sötpotatispure, picklade kantareller, brysselkål, friterad potatis & enbärssky.
Venison, sweet potatoe puré, pickled chantarelles, brussel sprouts, deep fried potatoes & juniper sauce.
-0-
Kanelglass med kanderad mandel, karamelliserad mjölkchokladmousse & apelsincoulis.
Cinnamon ice cream with candied almonds, milk chocolate mousse, orange coulis.

Meny 445:-                          Vinmeny 325:-

Man kan få två sorters ost som en mellanrätt.
You can add two pieces of cheese between main and desert.
75:-

Klostergatans meny / Menu ”Klostergatan”

Jordärtskockssoppa, syrad kantarell, morot, friterad jordärtskocka, tryffelcrème.
Jerusalem artichoke soup, pickled chanterelle, carrot, deep fried Jerusalem artichoke, truffle crème.

-o-

Halstrad fjällröding, persiljerotscrème, friterad brysselkål, örtsvängd potatis, vitvinssås med avrugarkaviar & laxrom
Seared char, parsley root puré, deep fried brussle sprouts, potato, white wine sauce with avrugar & salmon roe.

-o-

Hallonsemifreddo, mörk chokladmousse, färska hallon, pistagekrisp, hallon & citroncoulis.
raspberry semifreddo, dark chocolate mousse, pistachio crisp raspberry & lemon coulis.

495:-