Stora sällskap

Larger parties.

Månadens meny / Monthly menu

Hummersallad med krassemajonnäs, rostad blomkål, hasselnötter, gulbeta & citronette.
Lobster salad, crest mayonnaise, roasted cauliflower, hazelnuts, beets & citronette.
-0-
Rödvinsbrässerad oxkind med karamelliserade lökkroketter, potatispuré & rödvinssås, örtglacerade morötter.
Beef cheeks slow braised in red wine, caramelized onion croquettes, potato puré, red wine sauce & glaced carrots.
-0-
Sorbet på röda äpplen, pannacotta på syrad grädde, salt rosmarinkola, havrecrisp.
Sorbet of red apples, sour cream pannacotta, salted rosemary fudge, oat crisp.

Meny 455:-                    Vinmeny 325:-

Man kan få två sorters ost som en mellanrätt.
You can add two pieces of cheese between main and dessert.
75:-

Klostergatans meny / Menu ”Klostergatan”

Havskräftsoppa, ballotine på hummer- & pilgrimsmussla, krondill.
Crayfish soup, balloutine of lobster- & scallop, crown dill.
-o-
Pocherad hälleflundra, krondillssmaksatt beurre blanc, trattkantareller, majrova, pepparrot, pumpa & amandinepotatis.
Poached halibut, beurre blanc flavored with dill, funnel chanterelle, turnip, horseradish, Amandine potato.
-0-
Krämig mandelkaka, inkokta plommon & en plommonkompott samt honungscrisp, syrlig gräddcréme.

495:-