JOBBA HOS OSS

Jobba hos oss!

Vår kroggrupp består av Klostergatans Vin & Delikatess, M.E.A.T., Kyrkogatan|fem, Kantin, Patisseriet, Café Botan & Patisseriets Bröd. Vi söker alltid efter duktiga medarbetare till våra ställen. Är du kock, kypare, cafébiträde, barista, sommelier, diskare eller bagare? Skicka ditt CV med personligt brev till jobb@lundagruppen.se. Vi ser fram emot din ansökan och kanske är det just dig vi söker till att förgylla våra ställen med din kunskap & energi!

Våra värderingar bygger på PPP – Passionerat engagemang, Professionalitet, Personligt bemötande. Vi strävar efter att vara en sund arbetsplats där våra medarbetare utvecklas som individer och i sitt yrke. Vi arbetar med råvaror av hög kvalitet, tydliga mål kring matsvinn, ett brett miljötänk samt en god etikpolicy. För oss är det viktigt att du delar den företagskultur som vi står för.

Just nu söker vi

Klostergatans Vin & Delikatess
KYPARE/SERVITÖR
Du har dokumenterad lång erfarenhet av klassiskt matsalsarbete samt stor kunskap och intresse inom mat & dryck. Du hanterar gäster på ett föredömligt sätt, älskar service och gillar att arbeta i lag tillsammans med dina kollegor. Tjänsten är en heltidsanställning med varierande tider och struktur.

M.E.A.T.
KYPARE/SERVITÖR
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av matsalsarbete, som vill jobba i ett härligt arbetslag.  Vi söker både en heltidsanställd men även dig som vill jobba extra.

Kantin
Inga tjänster lediga i dagsläget

Kyrkogatan|fem
Inga tjänster i dagsläget.