Månadsmenyn
Tonfisktartar, kapris, dillfärskost, pepparrot, syrad majrova & kavringskrutonger
-0-
Entrecote, romescosås med mandel, rödlök -& rödvinssmör, krossad friterad potatis, tomat, persilja, confiterad vitlök
-0-
Färska jordgubbar, lime, gräddfilssorbet, maräng smaksatt med svartpeppar & vaniljpanacotta
675:-
Vinmeny 455:-
Två sorters ost som en mellanrätt 75:-
Klassiska menyn
Kalixlöjrom, råraka, crème fraiche, rödlök
-0-
Oxfilé, Sauce bearnaise, pommes frites, sallad
-0-
Crème Brûlée
785:-


Att börja med
Gordaloliver
55:-
Marconamandlar
60:-
Potatischips med Kalix löjrom & gräddfilsdip
155:-
Anchoas nardines med bröd, citron & majonäs
149:-
Förrätter
Kalixlöjrom, råraka, rödlök, crème fraiche
295:-
Friterad prästost, bakade plommontomater, sallad, rädisor, kaprisvinaigrette kumminflarn
185:-
Toast Pelle Janzon, sotad oxcarpaccio, surdegstoast, löjrom, bakad äggula, schalottenlök, gräslök & citron
295:-
Tonfisktartar, kapris, dillfärskost, pepparrot, syrad majrova & kavringskrutonger
195:-
1/2 Råbiff , rödbetor, kapris, pepparrot, lök, äggcrème, senap, cornichons
210:-
Ostron, Fine de Claire, champagnevinegrette
3 st 130:- 6 st 220:-
Huvudrätter
Råbiff , rödbetor, kapris, pepparrot, lök, äggcrème, senap, cornichons
210:-/295:-
Med pommes
240:-/325:-
Halstrad råbiff, rödbetor, kapris, lök, senap, pommes frites, rödvinssås, café de Parissmör
240:-/325:-
Halstrad rödingfilé, vitvinssås, forellrom, gurka, rädisor, ärtor, potatisstomp med dill & citron
385:-
Entrecote, romescosås med mandel, rödlök -& rödvinssmör, krossad friterad potatis, tomat, persilja, confiterad vitlök
385:-
Oxfilétournedos, sauce bearnaise, rödvinssås, pommes frites & sallad
395:-
Smörstekt gnocchi, tomater, brynt hasselnötssmör, persilje-& salviapesto, Vesterhavsost
295:-


Desserter
Crème Brûlée
120:-
Hallonsorbet, mjölkchokladmousse, färska hallon, halloncoulis, sockerkaka
125:-
Färska jordgubbar, lime, gräddfilssorbet, maräng smaksatt med svartpeppar & vaniljpanacotta
125:-
Chokladtryffel
39:-
Ost
Våra ostar serveras med fröknäcke samt marmelad efter säsong.
50:- / bit
–COEUR BASQUE, komjölk, pastöriserad, Frankrike
– ROUGETTE, komjölk, rödkitt, pastöriserad, Tyskland
– SAINT AGUR, komjölk, blåmögel, pastöriserad, Frankrike
Större sällskap
Vid större sällskap gäller förbeställning av mat. För att kunna erbjuda hög kvalitet gäller samma meny för hela sällskapet. Givetvis görs undantag för allergiker och vegetarianer. Ändring av antal gäster vill vi gärna ha senast 11.00 ankomstdagen, då vi annars är tvingade att ta ut en kuvertavgift på 300:- i enlighet med SHR:s regler. Skulle det skilja på 1 person är det ingen fara, men vi är oerhört tacksamma för att veta det under dagen i vilket fall.
