Meny Mars / Menu March
Hamachi, leche de tigre, rostad chilimajonnäs, sagogryn, inkokt fänkål, solrosfrön
Hamachi, leche de tigre, roasted chili mayonnaise, fennel, sunflower seeds
-0-
Rödvinsbrässerad oxkind, vinägerfläsk, glaserade morötter, potatispuré, champinjoner, rödvinssky, steklök
Red wine braised beef cheek, vinegar pork, glazed carrots, potato purée, mushrooms, red wine sauce, onion
-0-
Crêpes Suzette, apelsin, vaniljglass, mandelkrokant
Crêpes Suzette, orange, vanilla ice cream, almond croquant
595:-
Vinmeny 445:-
Två sorters ost som en mellanrätt 75:-
Klassiska menyn / The classic menu.
Kalixlöjrom, råraka, rödlök, crème fraiche.
Swedish Kalix bleak roe, hash brown, onions, sour cream.
-0-
Färsk Oxfilé, Finland, Sauce Béarnaise, pommes frites, sallad med dijonvinaigrette
Filé mignon, French fries, sauce béarnaise, red wine sauce, seasoned salad.
-0-
Créme Brûlée
Meny 745:- inkl moms (655:- exkl moms)