Julen på Klostergatan.

Klostergatans julmeny

serveras 25/11 – 30/12
Lättrökt fjällröding, sikrom, smörad hummerbuljong, gurka, rädisa & rödingchips.
-0-
Tuppbröst från Holmby, tuppsky, smörstekt spetskål, pressad terrin på tupplår- & anklever, rostad grönkålscrème, pommes Anna.
-0-
Saffrans-& apelsinglass, bakad chokladcrème, kanderade valnötter, apelsin- & stjärnaniscoulis.

495:-

Vill ni ta med menyn hem eller ta med och fira jul på kontoret så kostar den 445:-, maila oss på info@klostergatan.se eller ring oss på 046-141483

Boka bord

Klostergatans nyårsmeny för avhämtning.

Beställes senast den 26/12 för garanterad tillgång. Ring oss på 046-141483 eller skicka ett mail på info@klostergatan.se

Vi har valt att arbeta med Finsk/Svensk oxfilé då vi vill ge er schyssta produkter fria från antibiotika

Krämig skaldjurssoppa, ballotine på pilgrimsmussla & kräfta, sherryvinäger marinerad rödlök. (laktos- & glutenfri)
Alternativt
Löjrom, råraka, creme fraiche, picklad rödlök, citron. (glutenfri)

-0-

Färsk oxfilé, tryffel &-portvinssky, ört- & vitlökssmaksatt potatisgratäng, svamp- & lök sauté. (glutenfri)

-0-

Chokladfondant, vaniljmousse, romkokta skogsbär. (laktos- & glutenfri)

399:- / med löjrom 445:-

Fiskalternativ till varmrätten:
Halstrad torskrygg, dill- & citronvelouté, Amandinepotatis, örtpicklade rotfrukter. (laktos- & glutenfri)

Vegetarisk meny:

Krämig jordärtskockssoppa, jordärtskocksterrin, picklad silverlök.
(fri från gluten, laktos, ägg)
-0-
Svamprisotto, friterad ostronskivling, lagrad parmesanost, silverlökscrudité. (Glutenfri)

Boka bord

Våra delikatesser till julbordet.

För avhämtning 21-23/12, sista beställningsdag den 18 december.

KLOSTERGATANS JULDELIKATESSER FÖR AVHÄMTNING.

Ni vet väl att ni kan beställa det goda delikatesserna till julbordet av oss.

Nedan följer vårt julerbjudande och vill ni bara ha vissa utvalda godsaker så tveka inte utan vi fixar det mesta i lösvikt också men vi behöver få in er beställning senast den 18 december och ni kan hämta den 21-23/12.

Vill ni beställa till era föräldrar som sitter i karantän kan vi självklart ombesörja leveransen inom stan.

JULBORDSPAKETET. Minimum två personer för beställning

• Klostergatans gravlax med hovmästarsås
  • Vår skagenröra
  • Klostergatans Gubbröra