Nu öppnar vi igen.

Nu har vi efter 7 veckor stängt öppnat igen med ett sprillans nytt kök, vi är såklart jättenöjda även om vi saknar lite detaljer som kommer i veckorna. maten kommer succesivt utvecklas och vi lovar många roliga grejor från köket under hösten.

Vi har naturligtvis snyggat till matsalen med renoverade möbler, nytt kakel, nytt innertak och en hel del nya detaljer så kika in även om vissa saker ännu inte kommit än.

Calle, Jim & Atte med personal.

Presentkort

Ni vet väl att ni kan köpa ett presentkort hos oss utan bäst-före-datum. Det är en oerhört uppskattad present att ge bort till personen som uppskattar mat och service i toppklass.

Kom förbi så ordnar vi ett laddat kort på plats som ni kan utnyttja framöver.

Boka bord

Klostergatans julbuffe 2021 för catering.

Kan beställas mellan den 15 november och 23 december. Minimiantal är 10 personer.

Confiterat och rökt ankbröst med tryffelcréme och friterad grönkål.

Gravad lax med Skånsk senapscremé.

Citrusmarinerad kålsallad med rostade pumpafrön

Klostergatans Skagenröra

Potatissallad med rädisa, rödlök samt syrlig äppelvinägrett

Nougatpannacotta med apelsincoulis och rostad vit choklad

Patisseriets surdegsbröd.

295:- inklusive dessert.

Lägg till två bitar ost 75:-

Afterwork.

Vi kommer att reservera plats för afterwork under hösten både inomhus men också utomhus där ni dessutom kan ta med vovven.

Mer info kommer inom kort.