Söndagar på Klostergatan

Vi har öppnat upp för lunch kl 12.00-17.00 på söndagar.

Det är ett lite annorlunda koncept mot annars, kockarna får laga vad de själva skulle vilja äta en ledig söndag så det kan vara allt ifrån skön Italiensk comfort food till pizzor från Alsace. Menyn ändrar sig från vecka till vecka som en härlig överraskning.

Varmt välkomna hit för en mysig lunch med familjen eller vännerna.

Calle, Jim & Atte med personal.

Lunds kommuns personalbonus

Ni vet väl att ni kan köpa ett presentkort hos oss utan bäst-före-datum med personalbonusen.

Kom förbi så ordnar vi ett laddat kort på plats som ni kan utnyttja framöver.

 

Boka bord

Vår på uteserveringen.

Vi har öppnat upp vår uteservering för säsongen nu, det har vi verkligen längtat efter. Känslan av att få sitta med en god drink eller ett gott glas vin eller kanske bara kika förbi över lunchen.

Vår uteservering har väldigt effektiva infravärmare, filtar och stora glaspartier för att hålla värmen kvar och det kan ju vara mysigt att sitta med en varm drink eller en god kaffe utomhus såhär i början av säsongen

Kom förbi och testa.

 

Boka bord

 

 

Regeringens restriktioner.

Fram till, den 7/2 i dagsläget får restaurangbranschen endast sälja alkohol till 20.30 på kvällarna.
Ni som gäster måste tyvärr ha lämnat oss till 2030 vilket vi är riktigt ledsna över men det är ju inte förhandlingsbart tyvärr utan vi ska göra vad vi kan för att ge er en upplevelse i världsklass innan dess.

Vi ser därför att ni bokar bord för ankomst mellan 1700 – 1815 för att vi skall kunna ge er en fin upplevelse och vårt varmkök kommer därför stänga 20.00 på kvällarna.

Boka bord