Månadsmenyn April
Nässelsoppa, krispigt bacon, smetana, löjrom
-0-
Kalventrecôte, potatisterrin smaksatt med prästost, grön sparris, salsa verde, rödvinssky, marinerad tomat
-0-
Rabarber inkokt med vanilj-& rosévin, färskostmousse, hallonsorbet, kolakakor
595:-
Vinmeny 445:-
Två sorters ost som en mellanrätt 75:-
Klassiska menyn
Kalixlöjrom, råraka, syrad grädde, rödlök
-0-
Oxfilé, Finland, sauce bearnaise, pommes frites, sparrissallad med citronette
-0-
Crème Brûlée
745:-
Att börja med
Gordaloliver
55:-
Anchoas nardines med bröd, citron & majonäs
120:-
Skånsk lufttorkad karré, salchichón ibérico bellota, cecina de León selección
165:-
Förrätter
Kalixlöjrom, råraka, rödlök, crème fraiche
295:-
Smörstekt vit sparris, brynt smörhollandaise, ägg 65°, Spansk hårdost, krispig jordärtskocka
185:-
Rillette på anklår, confterad schalottenlök, citron, tunnskuren sotad ryggbiff, brioche ramslöksemulsion, riven anklever
175:-
Skånsk lufttorkad karré, salchichón ibérico bellota, cecina de León selección
165:-
Nässelsoppa, krispigt bacon, smetana, löjrom
175:-
Ostron, Fine de Claire, champagnevinegrette
3 st 130:- 6 st 220:-
Huvudrätter
Råbiff , rödbetor, kapris, pepparrot, lök, äggcrème, senap, cornichons
190:-/295:-
Med pommes
220:-/325:-
Halstrad råbiff, rödbetor, kapris, lök, senap, pommes frites, rödvinssås, café de Parissmör
220:-/325:-
Halstrad havsabborre, sobrasada (spansk färskkorv), confiterad purjolök, pimentos del piquillo, brynt citronsmör, örtslungad potatis
345:-
Kalventrecôte, potatisterrin smaksatt med prästost, grön sparris, salsa verde, rödvinssky, marinerad tomat
345:-
Oxfilé färsk Finland, sauce bearnaise, pommes frites, tomat-& löksallad
385:-
Rotsellerifritters, ramslökspesto med pinjenötter, burrata, bakad tomat, grön sparris, lökchutney smaksatt med sambal badjak
295:-
Desserter
Crème Brûlée
120:-
Chokladganache med brynt smör, brownie, vispad gräddfilspannacotta, hallon, friterade valnötter
120:-
Rabarber inkokt med vanilj-& rosévin, färskostmousse, hallonsorbet, kolakakor
120:-
Chokladtryffel
33:-
Ost
Våra ostar serveras med fröknäcke samt marmelad efter säsong.
50:- / bit
–ROQUEFORT VERNIERES AOP, fårmjölk, grönmögel, Opastöriserad Frankrike
– COMTÉ AOP ARNAUD 30 MÅNADER, Komjölk, opastöriserad, Frankrike
– BRILLAT SAVARIN, vitmögel, Termiserad, Frankrike.
Större sällskap
Vid större sällskap gäller förbeställning av mat. För att kunna erbjuda hög kvalitet gäller samma meny för hela sällskapet. Givetvis görs undantag för allergiker och vegetarianer. Ändring av antal gäster vill vi gärna ha senast 11.00 ankomstdagen, då vi annars är tvingade att ta ut en kuvertavgift på 300:- i enlighet med SHR:s regler. Skulle det skilja på 1 person är det ingen fara, men vi är oerhört tacksamma för att veta det under dagen i vilket fall.