Vi söker magisk serveringspersonal!

Vi letar enbart efter just er som älskar att arbeta i ett lag, hatar dålig service och gillar människor!!!
Spring hit, ring hit eller maila hit, vi vill att ni kommer förbi och letar jobb, det hade vi varit grymt nöjda med.

Vi söker dig som som är en konnässör av rang, drömmer om wine spectators 100 i topp lista, älskar att äta ute, lever för bra service och kan springa ett mindre maraton varje dag på jobbet.

Vi kan erbjuda en alltid fullsatt matsal med magiska kollegor och ännu bättre gäster, vi jobbar som ett gemensamt lag för att ge de som kliver in genom vår dörr en upplevelse i världsklass.

Maila oss på info@klostergatan.se

På klostergatan arbetar kök och serveringspersonal som ett team med fokus på gästen och vi vill ha dig som är en bra lagspelare och vill utveckla och utvecklas.