omoss

Klostergatans Vin & Delikatess

Med schackrutigt stengolv, garconer i kockrockar och långa förkläden, en ymnig vinlista och en härlig känsla av Parisisk bistro kan ni njuta av vällagad klassisk fransk/svensk bistromat både lunch och kväll. En långfika, en date, vin med vännerna, middag, barhäng i cocktailbaren eller en snabb espresso. Det är inte svårt att förstå varför Klostergatans vin & delikatess är en mycket populär kvarterskrog.

Patisseriet, www.patisseriet.com  som är vårt bageri & konditori ligger bara en minuts promenad ifrån domkyrkan i centrala Lund serverar rykande heta surdegsbröd samt bakelser av världsklass enbart gjorda på riktiga råvaror som smör, grädde och massor av kärlek.
Utnämnt till ett av Sveriges 50 bästa konditorier.

Vår systerkrog M.E.A.T. www.meatgrill.se som är precis vad namnet antyder ett modernt steakhouse  med influenser från det Amerikanska såväl som det asiatiska köket och som enligt krogguiden White guide serverar en av Sveriges absolut bästa hamburgare i en av landets roligaste krogmiljöer! Testa oss.
Väl mött.